Icon

Algemeen

Wilt u gaan beleggen in onroerend goed? Investeren in vastgoed doet u verstandig en zelfverzekerd door voldoende geïnformeerd en geadviseerd te zijn. Op die manier doet u een gezonde en solide belegging.

Algemeen: wat Verhuurrendement voor u kan betekenen

Verhuurrendement kan u niet alleen een verkoopadvies geven, maar kan u vooral adviseren over het verhuren van een beleggingspand. Dat doet u met onze adviezen op zo’n manier dat u snel een hoog rendement behaalt. Denkt u aan het opzetten van een vastgoed cv of wilt u hieraan deelnemen? Verhuurrendement kan u adviseren en u wijzen op de risico’s die aan een dergelijke belegging kleven. Ook op financieel gebied kunt u gebruik maken van expertise en kennis: hoe financiert u uw vastgoedinvestering bijvoorbeeld, hoe sluit u een verstandige hypotheek af? Belangrijk, want een deel van het te behalen rendement is afhankelijk van de hoogte van de hypotheek die u afsluit en het percentage eigen geld dat u inlegt.

Algemeen, zet stappen met Verhuurrendement

verhuurrendement verhuuradvies

Verhuurrendement helpt u bij het aankopen van een woning en geeft u daarna een goed verhuuradvies waarmee u verder kunt. We begeleiden u bij het zoeken naar een geschikt pand, waarbij we gebruik maken van lokale makelaars die de regio en de markt goed kennen. Vervolgens kunnen we u adviseren over de mogelijkheden van de woning. Gaat u het beheer zelf doen, dan wijzen we u op de aandachtspunten. We kunnen ook het volledige beheer van u overnemen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw belegging. Het onderhoud en het beheer van uw beleggingspand is dan in goede handen. Veilig verhuren doet u door u aan de regels rondom verhuren en huurdersrechten te houden en door een waterdicht contract op te stellen. De huurovereenkomst voor een beleggingspand dient daarom zorgvuldig gemaakt te worden. Verhuurrendement helpt u daarbij en zorgt er zo voor dat u zonder zorgen kunt profiteren van uw investering.