Icon

Beheer Beleggingspand

Onder het beheer beleggingspand vallen verschillende dingen. U dient natuurlijk rekening te houden met het onderhoud, maar ook met administratieve en meer technische zaken. Verhuurrendement kan u adviseren en kan zelfs het volledige beheer voor u doen.

Beheer beleggingspand: waar moet u aan denken?

Het aankopen en verhuren van een beleggingspand is stap één, maar dan bent u er nog niet. Om uw investering gezond te houden en er het maximale uit te halen is het verstandig om het beheer beleggingspand goed in de gaten te houden. U kunt hierbij denken aan zowel technisch als administratief beheer. Onder de technische zaken vallen dingen als
• Storingen en onderhoud op tijd signaleren;
• Gebreken aanpakken en een onderhoudsplan maken;
• Offertes voor reparatie, renovatie en onderhoud beheren.
Daarnaast beslaat het administratief beheer beleggingspand een groot deel van het beheren en onderhouden van de woning waarin u geïnvesteerd hebt. U moet dan denken aan de afrekening van de servicekosten, het benaderen van te laat betalende huurders, het betalen van rekeningen (gemeentelijke kosten, televisiekosten), de verzekeringen en de communicatie met huurders.

verhuurrendent tips

Beheer beleggingspand door Verhuurrendement

Naast het adviseren over de aankoop van uw belegging en het geven van tips bij het verhuren van uw investering kan Verhuurrendement u ook van dienst zijn bij het beheren van de woning. Daaronder valt het financieel beheer, maar ook de verhuur (het zoeken van huurders, het maken van contracten en het zorgen voor een correcte afwikkeling) onder onze verantwoordelijkheden. Op die manier hoeft u minder te doen en is het bezit en de verhuur van uw woning voor u alleen een verstandige belegging. U kunt dan profiteren van het stijgende rendement terwijl de to do-list van uw woning door Verhuurrendement opgepakt en afgerond wordt. Zo kunt u zorgeloos beleggen!