Icon

Hypotheek Beleggingspand

Beleggingspand financieren

Bent u een belegger opzoek naar een mogelijkheid om uw beleggingspand te financieren? Verhuurrendement verwijst u door naar een adviseur in uw regio. U kunt voor zowel de aankoop van uw eerste beleggingswoning, als de (her)financiering van uw portefeuille terecht.

Het onderpand van het de financieren beleggingspand moet altijd een verhuurde of te verhuren woning zijn. De maximale verstrekking hangt af van het onderpand. Zo mag de hoogte van de lening niet meer dan 60% van de waarde van het onderpand in verhuurde staat bedragen bij kamerverhuur. Bij zelfstandige woningen of appartementen is dit niet meer dan 70%. U heeft een minimaal jaarinkomen nodig van €45.000,- en krijgt een lineaire hypotheek met een looptijd van 30 jaar.

Beleggingspand financieren: beschikbaar in heel Nederland!

In alle grote plaatsen in Nederland kunt u financiering aanvragen, waaronder Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven, Maastricht, Utrecht etc. Daarnaast kan Verhuurrendement u in contact brengen met een partij die uw beleggingspand kan verhuren en beheren. Uw aanvraag wordt door specialisten ondergebracht bij grote financiële instellingen. Deze financiële instellingen zijn gerenommeerd in Nederland en hanteren scherpe rentetarieven en accepteren aanvragen die afkomstig zijn van de specialisten.

Aanvraag financiering beleggingspand

Uw aanvraag wordt direct doorgestuurd naar Van Bruggen Adviesgroep Arnhem – Zuid. met AFM vergunningsnummer 12020642. Vul onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen!


  Informatie aanvraag financiering beleggingspand

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Omschrijving (verplicht)

  Locatie beleggingspand (verplicht)

  Verificatie (verplicht)

  captcha