Icon

Onderhoud Beleggingspand

Hoe zit dat eigenlijk met het onderhoud beleggingspand? Eenmaal een huis aangekocht en dus een belegging gedaan, is het verstandig om ook het verloop in de gaten te houden. Alleen zo geniet u van een gezonde en verstandige belegging.

Onderhoud beleggingspand, Verhuurrendement informeert

Stel, u heeft geprofiteerd van de lage huizenprijzen op het moment en een mooie woning of appartement aangekocht. Wellicht heeft u al verhuurplannen; misschien weet u al of u er een studentenhuis van wilt maken of een andere vorm wilt kiezen en bent u al in contact met mogelijke huurders. Omdat u de woning waarschijnlijk enkele jaren aanhoudt en zult kunnen genieten van een steeds stijgend rendement, is het belangrijk om ook aan het onderhoud beleggingspand te denken. Gaat u daar consequent mee om, dan kunt u het appartement of de woning in de toekomst wellicht met flinke winst verkopen. Tegen die tijd zullen de huizenprijzen hoogstwaarschijnlijk hoger liggen. Als u dan een goed onderhouden pand aanbiedt, zult u daar de vruchten van kunnen plukken.

Onderhoud beleggingspand: dit kan Verhuurrendement voor u betekenen

verhuurrendement beleggingspand

Afhankelijk van het pand waarvoor u heeft gekozen, vergt de woning enig onderhoud. Kiest u voor een pand dat u kunt verhuren als studentenhuis (waarin u dus diverse kamers gaat verhuren), dan geniet u van een behoorlijk hoog rendement. Heeft u een appartement aangekocht, dan ligt het rendement ook vrij hoog en vergt het onderhoud iets minder dan bij een studentenhuis. Desalniettemin is er sprake van onderhoud beleggingspand. Wilt u dit liever niet zelf in de gaten houden en hier zo min mogelijk zorg voor dragen? Verhuurrendement kan u niet alleen aankoop- en verhuuradvies geven, maar kan ook het volledige onderhoud op zich nemen. Daardoor is het onderhouden van de woning voor u als klant geheel zorgeloos en geniet u van uw solide belegging!