Icon

Vastgoed Financiering

Een vastgoed financiering helemaal rond krijgen en compleet maken is het startsein voor een gezonde belegging. Met de adviezen van Verhuurrendement geniet u binnenkort van de opbrengsten van uw investering.

Vastgoed financiering: de mogelijkheden

Verhuurrendement informeert u graag over de mogelijkheden omtrent vastgoed financiering. Vastgoed is van oudsher een veilige belegging die banken graag financieren. Het ondersteunen van renovatie of bestaande bouw of nieuwbouw is iets waarvoor veel banken openstaan, vooral als de belegging bedoeld is om de woning later te gaan verhuren of op een andere manier te gaan exploiteren. Woningen, bedrijfs- en winkelpanden vormen daarin voor veel banken een focuspunt. Welke vorm van vastgoed financiering voor u verstandig is om te kiezen, operational lease, structured finance, grond-, bouw- of balansfinanciering, daarover adviseert Verhuurrendement u graag. Naast een verhuuradvies kunnen we u namelijk desgewenst ook een aankoopadvies bieden.

Het belang van een verstandige vastgoed financiering

verhuurrendement financiering

Woningen brengen ten opzichte van andere vastgoedprojecten (zoals recreatiewoningen en winkel- en bedrijfspanden) relatief weinig risico’s met zich mee en vormen daardoor een solide en constante belegging. Bij projecten waarvoor een laag risico geldt of waarvoor u veel eigen geld kunt inleggen profiteert u bij sommige banken van goede voorwaarden en een lage rente. Het percentage eigen geld is dus van grote invloed op het verkrijgen van een vastgoed financiering. Ook bepaalt uw eigen inleg de hoogte van het rendement. Hoe lager de externe financiering van uw belegging (de afgesloten hypotheek), hoe minder u hoeft af te lossen en hoe minder rente u betaalt. De jaarlijkse kosten voor u als belegger dalen daardoor flink, waardoor de netto opbrengst elk jaar snel stijgt. Een verstandig gekozen en gunstige vastgoed financiering kan daardoor allesbepalend zijn voor het verloop en het succes van uw investering. Verhuurrendement kan u door een groot netwerk en door expertise en eerdere ervaringen goed adviseren, waardoor u een vliegende start maakt.