Icon

Beleggen in Vastgoed

Beleggen in vastgoed is een heel verstandige keuze met het oog op de huidige huizenmarkt en de te verwachten ontwikkelingen. Verhuurrendement kan u samen met lokale makelaars adviseren over het verhuren van een gekochte woning.

Waarom zou u beleggen in vastgoed?

Op dit moment liggen de huizenprijzen laag, maar kunnen maar weinig mensen een hypotheek afsluiten. Er is daardoor veel vraag naar huurwoningen. Koopt u nu een huis en besluit u te gaan beleggen in vastgoed, dan profiteert u van de verwachte stijging van huurprijzen wat resulteert in een hoog rendement. Daarnaast stijgt het aantal studenten, waardoor er op dit moment 10.000 extra kamers nodig zijn. Het verhuren van een woonhuis, appartement of studentenhuis kan daardoor voor u een zeer verstandige keuze zijn. Beleggen door een woning aan te kopen en die te verhuren is een veilige investering. Het rendement kan oplopen tot 10%, afhankelijk van de aankoopsom, de jaarhuur, de VvE-kosten, de onderhoudskosten en de termijn waarop de woning verhuurd is.

Verhuurrendement adviseert u over beleggen in vastgoed

Voor u is het heel prettig als het door u gekochte huis voor u alleen een goede belegging is. Verhuurrendement kan u helpen bij het zoeken naar een geschikte woning. Daarbij maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van lokale makelaars, die de markt en de regio’s goed kennen. Wat kan Verhuurrendement concreet voor u betekenen?
• We kunnen een proefrendementsberekening voor u maken (op basis van het percentage eigen geld);
• We kunnen u verhuuradvies geven (in welke buurt gaat u beleggen in vastgoed? Een studentenhuis of een appartement? Welke aanpassingen zijn er nodig?);
• We kunnen het volledige beheer van de woning doen, waardoor u profiteert van een solide belegging.

De begeleiding van Verhuurrendement zorgt ervoor dat u kunt profiteren van rendement door te gaan beleggen in vastgoed. Neem direct contact met ons op en we gaan voor maar 1% van de aanschafprijs van de investering voor u aan de slag!

Speciaal pakket voor beleggers: 25% korting op de verhuurcourtage via bij ons aangesloten makelaar en beheer voor €35,- excl. BTW per maand (financieel en technisch beheer) in plaats van €45,- excl. BTW!