Icon

Beleggen Rendement

Belangrijk voordat u gaat beleggen: rendement berekenen. Gelukkig is het rendement van een verhuurde koopwoning heel gunstig en is de prognose dat dit alleen nog maar meer zal gaan stijgen!

Beleggen, rendement: Verhuurrendement begeleidt u

Een solide belegging in vastgoed is voor veel kleine tot middelgrote beleggers een slimme keuze. Vooral woningen zijn zeer geschikt: u verhuurt deze objecten voor een jaar, waardoor u een grote mate van zekerheid heeft. Omdat de huizenprijzen weer gaan stijgen, is het te verwachten dat u later van meer rendement gaat profiteren. Verhuurrendement kan u helpen bij het zoeken naar een geschikte woning. Daarbij maken we gebruik van lokale makelaars. Die weten precies in welke buurt u het beste kunt beleggen: rendement is dan ook hoog. Ook adviseren we u over de verhuur. Desgewenst kunnen we het beheer ook voor u doen.

De cijfers van beleggen (rendement)

verhuurrendement cijfers

Het normale rendement van woningen ligt tussen de vier en vijf procent. Normaal gesproken leveren winkelpanden en bedrijfsruimtes een hoger rendement op, maar hierin beleggen kent meer risico’s dan beleggen in woningen. Het aanvangsrendement is landelijk gemiddeld vijf procent. Verhuurrendement maakt een proefberekening op basis van het percentage eigen geld in combinatie met de onderhoudskosten, de verhuurtermijn, de VvE-kosten, de jaarhuur en de aankoopsom. Vaak bereikt u al snel een rendement van 8%! Het hoogste (beleggen) rendement verkrijgt u doorgaans uit een studentenhuis, maar het ligt aan de stad en de buurt waarin u wilt kopen of dat voor u een verstandige optie is.

Beleggen, rendement, verhuuradvies en vastgoed: investeren in woningen en het verhuren ervan vergt expertise en advies. Wilt u veilig beleggen, rendement hoog houden en zo genieten van een veilige belegging? Neem dan contact op met Verhuurrendement. Voor slechts 1% van de aanschafprijs van de investering kunnen wij u meteen verder helpen.

Speciaal voor onze beleggers: 25% korting op de courtage bij ons aangesloten makelaar en financieel en technisch beheer voor maar €35,- excl. BTW per maand ipv €45,- excl. BTW.