Icon

Beleggen Vastgoed

Beleggen vastgoed is een rendabele en doordachte keuze. Wilt u weten waarom en onderzoeken welke mogelijkheden u heeft? Dat kan Verhuurrendement u precies vertellen.

Geld sparen versus beleggen vastgoed

Natuurlijk kunt u uw geld op een spaarrekening zetten. Maar wist u dat het doen van een gezonde en verstandige belegging zijn vruchten echt kan afwerpen? Als kleine of middelgrote particuliere belegger is een investering in onroerend goed helemaal geen vreemde keuze. Het rendement van een vastgoedfonds zal de komende jaren namelijk flink stijgen. Hoe dat kan legt Verhuurrendement u graag uit.

verhuurrendement financiering

Doordat u een woning voor een relatief laag bedrag kunt aankopen (door de lage prijzen op de huizenmarkt), zijn uw kosten vrij laag. Maar de vraag naar huurwoningen is groot, waardoor u er zeker van bent dat u de aangekochte woning kunt verhuren. Uw kosten (rente, aflossing) dalen elk jaar, terwijl de huuropbrengsten stijgen. Dat kan al heel snel oplopen naar een rendement van wel 8%!

Hoe kunt u beleggen vastgoed?

U kunt kiezen uit verschillende soorten vastgoed en rendement. Veel mensen kiezen voor een recreatiewoning (nadeel: korte verhuurperiodes) of winkel- of bedrijfspand (nadeel: hoog risico), maar de echte voordelen liggen in het verhuren van een woning als studentenhuis (verdeeld in diverse studentenkamers) of een appartement.

Welke optie voor u het meest aantrekkelijk is en waarbij de waardestijging vastgoed het hoogst is, vertelt Verhuurrendement u graag. Door informatie te bieden en eventueel een proefberekening te maken kunnen we u laten zien wat uw mogelijkheden zijn. We gaan daarbij uit van uw eigen situatie: wat is het percentage eigen geld, bijvoorbeeld? Door te kijken naar de stad waarin u wilt gaan beleggen in vastgoed kunnen we bekijken of het verhuren van een studentenkamer voor u rendabel is. Een appartement is in de meeste gevallen geschikt en heeft al in diverse situaties een hoog en snel stijgend rendement opgebracht.