Icon

Particuliere Belegger

Particuliere BeleggerAls particuliere belegger wilt u een verstandige én veilige keuze maken bij het investeren van uw geld in vastgoed. Verhuurrendement kan putten uit diverse ervaringen met particulier beleggen en een groot netwerk aan specialisten.

Particuliere belegger: tips

verhuurrendent tips

De meeste mensen zetten hun geld op een spaarrekening. Op zichzelf is het kiezen voor een investering in vastgoed een hele verstandige en rendabele keuze. Op deze manier betaalt uw geld zich namelijk terug en profiteert u van een steeds stijgend rendement. Maar natuurlijk wilt u wel veilig beleggen. Als particuliere belegger (een kleine of middelgrote belegger) kunt u ervoor kiezen om een huis aan te kopen en deze woning te verhuren aan studenten. U splitst de woning dan op in verschillende studentenkamers. Het rendement van een studentenhuis ligt vaak erg hoog, maar het is afhankelijk van de stad waarin u wilt gaan investeren of dit ook voor u een goede zet is. Over het algemeen is het aankopen en verhuren van een appartement voor een particuliere belegger ook verstandig en winstgevend.

Begeleiding voor een particuliere belegger

Als particuliere belegger kunt u veel baat hebben bij een persoonlijk en op maat gemaakt advies van een makelaar. Gaat u investeren in onroerend goed, dan begint u met zoeken naar een geschikte woning. Een lokale makelaar, iemand die de plaats en de regio van uw keuze goed kent, kan u daarbij helpen. Hij of zij adviseert u over de buurt en de mogelijkheden van een woning. Vervolgens kunt u ook advies inwinnen over het kopen en verhuren van een huis. Welke huurprijs kunt u vragen? Wat zijn de juridische mogelijkheden en beperkingen van het pand? Hoe vindt u huurders en wat is de beste manier van verhuren? Als particuliere belegger kunt u blind varen op de adviezen en de eerdere ervaringen van de bij Verhuurrendement aangesloten makelaars. Op die manier doet u alles volgens de regels én kunt ook u een hoog rendement behalen!