Icon

Beleggingspand Kopen

Een beleggingspand kopen is een verstandige beslissing, maar niet iets dat u zomaar doet. Het verhuur- en aankoopadvies van Verhuurrendement kan u extra informatie en duidelijkheid verschaffen.

Beleggingspand kopen: begeleiding

verhuurrendement beleggingspand

Verhuurrendement kan u met behulp van een netwerk van lokale makelaars van a tot z begeleiden. We doorlopen een stappenplan vanaf het moment dat u aangeeft graag een beleggingspand te willen kopen.
• Een zoekopdracht plaatsen is de eerste stap. U geeft uw wensen aan (wat is uw budget, in welke stad wilt u zoeken, aan welke mogelijkheden en opties zit u zelf te denken?)
• Verhuurrendement helpt u zoeken naar een geschikte woning. Daarbij krijgt u hulp van een aankoopmakelaar die de plaats, de omgeving en de markt goed kent.
• U krijgt een verhuuradvies: wat zijn uw mogelijkheden met deze woning, welke huurders zijn ervoor geschikt en hoe pakt u de verhuur aan?
• Eventueel kan Verhuurrendement u ook begeleiden in de aankoop, we geven dan een aankoopadvies.
• Wilt u vooral genieten van uw investeren en weinig omkijk hebben naar uw belegging? Laat het beheer van de woning dan over aan 123Wonen. Zij verzorgen alle praktische kanten van het verhuren van een woning.

Beleggingspand kopen: mogelijkheden en overwegingen

Verhuurrendement heeft door verschillende praktijkvoorbeelden te analyseren een goed beeld van de huidige markt. Daardoor weten we precies welke woningen geschikt zijn om te verhuren en om een hoog rendement uit te behalen. Het gaat dan bijvoorbeeld om studentenkamers en appartementen. Het rendement kan dan binnen enkele jaren oplopen tot wel 8%! Het percentage eigen geld is daarbij van groot belang. Het bepaalt natuurlijk hoe hoog de hypotheek is die u af moet sluiten en hoeveel rente u daarover betaalt. Hoe minder kosten u heeft, hoe hoger uw rendement is. Beleggingspand kopen? Inventariseer uw budget en financiën en Verhuurrendement maakt graag een persoonlijke proefberekening voor u.