Icon

Beleggingspand Aanbieden

Beleggingspand aanbieden op de markt? Heeft u een woning gekocht en wilt u dit huis gaan verhuren? Verhuurrendement weet hoe u dat verstandig doet en hoe u het hoogste rendement behaalt.

Beleggingspand aanbieden: hier moet u op letten

verhuurrendent tips

Als u een pand aangekocht heeft, is het verstandig een verhuurplan op te stellen. Verhuurrendement kan u hier goed bij helpen, omdat we ons gespecialiseerd hebben in het geven van een verhuuradvies. Gaat u uw beleggingspand aanbieden op de huurdersmarkt, dan moet u rekening houden met een aantal zaken.
• Kunt u de woning geliberaliseerd verhuren? Het is verstandig om goed op de hoogte te zijn van de regels en eisen rondom verhuren, maar ook van de vrijheden die u heeft. Zo haalt u een optimaal rendement uit uw beleggingspand.
• Welke rechten hebben huurders en hoe dient u hier rekening mee te houden?
• Hoe stelt u een deugdelijk huurcontract op en wat is verstandig om hierin op te nemen?
• Aan welke huurdersgroep wilt u de woning gaan aanbieden? Bij het aankopen van de woning heeft u waarschijnlijk al besloten voor welke huurders uw woning geschikt is. Een studentenhuis ziet er natuurlijk anders uit dan een appartement voor starters. Nu u het beleggingspand wilt gaan aanbieden, is dit ook van belang. U biedt een studentenkamer via andere kanalen aan dan een appartement.
Verhuurrendement kan u met verhuuradviezen, raad en daad bijstaan. Win direct adviezen in en bepaal uw optimale verhuurstrategie.

Beleggingspand aanbieden, een belangrijke stap

Het aanbieden van het pand waarin u geïnvesteerd heeft is voor u als belegger een belangrijke fase. Bij het aankopen en de eventuele verbouwing van de woning heeft u alleen maar kosten gemaakt. Nu begint de fase waarin u uw investering gaat terugverdienen! Door een goede huurprijs op te stellen stijgt uw rendement snel. Haalt u het optimale uit de aangekochte woning, dan betaalt dat zich letterlijk en figuurlijk terug. Het genieten van een gezonde investering begint hier!