Icon

Zoekopdracht plaatsen

Als u eenmaal heeft besloten dat u wilt gaan beleggen in vastgoed, dan is een zoekopdracht plaatsen stap één van het proces. Verhuurrendement helpt u verder naar de volgende fase!

Een zoekopdracht plaatsen is het begin

Het zoeken naar een geschikte woning is een van de belangrijkste dingen als u wilt gaan investeren in vastgoed. De staat, de prijs en de mogelijkheden van het huis kunnen allesbepalend zijn. Verhuurrendement helpt u daarom graag. Een zoekopdracht plaatsen is een verstandige eerste stap. Daarbij moet u zich afvragen..
• ..wat uw budget is. Hoeveel eigen geld kunt u inleggen en hoe hoog is de hypotheek die u af wilt en kunt sluiten?
• ..wat uw wensen zijn: wilt u zelf het beheer gaan verzorgen of laat u dat aan de professionals van 123Wonen over? Als u zelf voor de praktische vormgeving van de verhuur wilt gaan zorgen, is het wellicht verstandig om een pand aan te kopen dat niet te ver van uw eigen woonplaats ligt.
• ..wat uw doelen zijn en welke risico’s u wilt nemen. Wilt u direct een hoog rendement halen en bent u bereid om daarin risico’s te nemen? Dan is een bedrijfs- of winkelpand ook een optie voor u. Gaat u voor veilig en wilt u genieten van een aanzienlijk aanvangsrendement? Dan kiest u verstandig als u een studentenhuis of appartement aankoopt.
• ..op welke groep huurders u zich wilt richten. Zijn dat studenten en starters (een vrij groot deel van de woningzoekenden) of jonge gezinnen? Dat is natuurlijk van belang als u gaat kiezen voor een bepaalde stad, buurt of soort woning.

Zoekopdracht plaatsen met Verhuurrendement

verhuurrendement sleutelhuis

Verhuurrendement kan u helpen door u te assisteren bij het zoeken, aankopen, verhuren en beheren van een woning. Natuurlijk begint uw belegging bij het zoeken van een geschikt pand. Daarbij maakt Verhuurrendement gebruik van een netwerk aan makelaars. Een lokale makelaar kent de buurt en de stad goed, weet waar het verstandig is om te beleggen en kent de lokale huurdersmarkt.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Voorkeursplaats beleggingspand (verplicht)

    Verdere info / vraag