Icon

Geld Beleggen in Vastgoed

Geld beleggen in vastgoed doet u niet zomaar. Bij het doen van een belegging door een woning te kopen, wilt u wel de zekerheid van voldoende rendement. Bij Verhuurrendement weten we daar alles van: we kunnen u helpen bij het zoeken, kopen en beheren van een huis.

Geld beleggen in vastgoed: waarin belegt u het verstandigst?

verhuurrendement koopprijs

Het landelijk gemiddelde rendement bij een belegging is ongeveer vijf procent. Het verschilt of u een woning, winkel- of bedrijfsruimte aankoopt. Het rendement van het verhuren van een winkelruimte ligt meestal hoger dan dat van een woning, maar is ook risicovoller. Op het gebied van woningen is het rendement het hoogst bij een studentenhuis. Daar is veel vraag naar en u kunt de woning (verdeeld in kamers) aan meerdere studenten tegelijk verhuren. Of een studentenhuis voor u geschikt is hangt af van uw doelen en de stad waarin u gaat geld beleggen in vastgoed. Een appartement is ook een heel geschikt verhuurobject!

Advies en begeleiding bij geld beleggen in vastgoed

Juist nu is het geen onverstandige keuze om geld in vastgoed te gaan beleggen. De huizenprijzen zijn op dit moment nog laag, maar door de crisis kunnen veel mensen geen hypotheek krijgen waardoor ze gedwongen zijn te huren. De vraag naar huurwoningen is daardoor groot, terwijl het aankoopbedrag van een woning voor u relatief laag ligt. Omdat het in lijn der verwachtingen ligt dat de huurprijzen gaan stijgen, zal het rendement uit de verhuur ook steeds hoger worden. Sommige rendementsberekeningen komen zelfs al uit bij acht tot tien procent! Om veilig te gaan beleggen in vastgoed, kan Verhuurrendement voor u:
• Een proefberekening maken;
• De zoektocht naar een geschikte woning makkelijker maken;
• Een verhuuradvies geven (voor wie is de woning geschikt, moet er nog aan verbouwd worden?)
Tevens kunnen we het hele beheer voor u regelen.

Veilig uw geld beleggen in vastgoed? Vraag advies bij Verhuurrendement!