Icon

Huis Kopen en Verhuren

Een huis kopen en verhuren, dat doet u niet zomaar. Van tevoren kunt u tips en adviezen inwinnen bij makelaars. Neem daarvoor contact op met verhuurrendement.

Huis kopen en verhuren: het stappenplan van Verhuurrendement

verhuurrendement stappenplan

Een huis kopen en verhuren; daar gaat heel wat aan vooraf. Verhuurrendement kan u door het hele proces heen loodsen. Dat doen we in samenwerking met lokale makelaars (in de stad, regio of provincie waarin u interesse heeft). We kunnen u helpen op de volgende manieren.
• We ondersteunen u bij het zoeken naar een geschikte woning. Een lokale makelaar is daarbij heel belangrijk, omdat hij of zij de plaats en de omgeving heel goed kent.
• We kunnen u een verhuuradvies geven: aan wie gaat u verhuren, kan dat geliberaliseerd, wat is een goede huurprijs en hoe haalt u het meeste uit de door u aangekochte woning?
• We kunnen u aankoopadvies geven en helpen bij het kopen van de woning.
• Desgewenst kunnen we zelfs het volledige beheer van de aangekochte woning op ons nemen, waardoor het bezitten van het huis en het verhuren ervan voor u geen moeite kosten en u vooral profiteert van een veilige belegging.
Door adviezen en hulp te gebruiken van makelaars en verhuurspecialisten voorkomt u juridische problemen (bijvoorbeeld door opgeëiste huurdersrechten) en haalt u het maximale uit uw woning.

Het rendement van een huis kopen en verhuren

Vooral het optimaal profiteren van een huis kopen en verhuren is heel belangrijk. Om u daar een idee van te geven maken we een proefberekening. Daarin houden we rekening met het percentage eigen geld. Doordat uw kosten dalen maar de netto opbrengst stijgt, stijgt het rendement jaarlijks. Dat is verstandig een huis kopen en verhuren!

Ook beleggen en op een betrouwbare manier een huis kopen en verhuren? Neem contact op met Verhuurrendement en we helpen u verder!