Icon

Investeren in Onroerend Goed

Bij investeren in onroerend goed gaat u niet over één nacht ijs. U wilt wel de zekerheid hebben dat u het goed aanpakt. Verhuurrendement kan u daarbij helpen.

Waarom zou u investeren in onroerend goed?

Momenteel is investeren in onroerend goed een hele verstandige keuze. Door nu van de lage aankoopprijzen gebruik te maken, bereikt u later meer rendement. Dat komt doordat uw uitgaven relatief laag zijn en de inkomsten alleen maar zullen gaan stijgen. U kunt een woning voor relatief weinig geld aankopen, maar voor een redelijke prijs verhuren. Dat komt doordat er veel vraag is naar huurwoningen, omdat maar weinig mensen een hypotheek kunnen afsluiten. Profiteert u daarvan, door bijvoorbeeld te investeren in een appartement of een studentenhuis, dan plukt u daar later de vruchten van. Investeren in onroerend goed betekent voor u dan het doen van een heel doordachte belegging.

Investeren in onroerend goed: Verhuurrendement begeleidt u

verhuurrendement investeren

Wilt u een woning of appartement aankopen, dan wilt u dat natuurlijk wel goed doen. Verhuurrendement kan u helpen bij het zoeken naar een geschikte woning. Daarbij helpt een plaatselijke makelaar u: hij of zij kent de markt immers en weet wat een verstandige keuze is. Ook bij het beheren van de woning kunt u werk uit handen geven. Wilt u van tevoren alvast inzicht in de te verwachten opbrengsten? Voordat u gaat investeren in onroerend goed maken we een proefberekening. Daarbij houden we rekening met het percentage eigen geld en de jaarlijkse en eenmalige uitgaven van uw kant. Hoe hoog is de hypotheek die u afsluit? Hoe hoog is de huurprijs die u kunt vragen? Al die zaken bepalen het rendement. De netto opbrengst stijgt naar verwachting elk jaar significant.

Ook geïnteresseerd geraakt in investeren in onroerend goed? Neem dan contact op met Verhuurrendement!