Icon

Investeren in Vastgoed

Bij investeren in vastgoed maakt u graag de allerbeste keuzes. Vraag advies aan bij een makelaar van Verhuurrendement en beleg veilig!

Investeren in vastgoed: de hulp van een extern

verhuurrendement vastgoed

Is investeren in onroerend goed en beleggen altijd al iets geweest wat u graag wilde doen? U heeft vast al een beeld bij het doen van een belegging. En u beslist natuurlijk helemaal zelf of u een pand wilt aankopen om er een studentenhuis van te maken of een appartement wilt gaan verhuren. Een lokale makelaar kan u daar nuttige adviezen over geven. In welke wijk wilt u bijvoorbeeld gaan kopen? Is de stad waar u aan zit te denken geschikt voor het verhuren van een studentenhuis? Al deze vragen zijn het overwegen waard. In principe is een appartement heel geschikt, maar het rendement is het hoogst bij het verhuren van kamers in een studentenhuis. Verhuurrendement kan u helpen bij het inwinnen van de juiste adviezen en het maken van een goede beslissing.

Waarom investeren in vastgoed?

Op dit moment is er een grote vraag naar huurwoningen. Studentenkamers worden bijvoorbeeld heel snel verhuurd en bovendien zijn er op dit moment 10.000 extra kamers nodig. Maar ook appartementen en woningen zijn gewild. Doordat er weinig hypotheken verstrekt worden, zijn veel woningzoekenden op huren aangewezen. Dat, en het gegeven dat de koopprijzen op dit moment laag liggen, maakt investeren in vastgoed voor u heel aantrekkelijk. U heeft namelijk het perspectief dat de kosten die u heeft (het betalen van de rente over de hypotheek bijvoorbeeld) elk jaar dalen, terwijl de inkomsten uit uw woning door huurverhoging juist stijgen. Daardoor is het netto rendement ieder jaar hoger. Kortom: investeren in vastgoed loont!

Ook begeleiding en advies nodig om veilig te kunnen investeren in vastgoed? Neem dan contact op met Verhuurrendement!