Icon

Investeren met Hoog Rendement

Investeren met hoog rendement – dat is het doel van iedereen die een belegging doet. Hoe maakt u de grootste kans op een goede belegging met een hoog rendement?

Investeren met hoog rendement: de feiten

Op dit moment is beleggen in onroerend goed een hele praktische keuze. De woningprijzen liggen laag, maar gaan in de toekomst wel weer stijgen, waardoor dit hét moment is om te kopen. Bovendien is er veel vraag naar huurwoningen: er zijn niet veel kopers op de markt en de vraag naar huurhuizen en studentenkamers stijgt. Door nu te kopen, profiteert u van een jaarlijks stijgend rendement. Bij woningen ligt dat rendement gemiddeld rond de 4 tot 6%, bij winkel- en bedrijfspanden ligt dat hoger. Beleggen in woningen brengt in verhouding tot beleggen in bedrijfs- en winkelpanden wel minder risico’s met zich mee. Hoe hoog het rendement bij de woning die u aankoopt is, kunt u ondervinden door Verhuurrendement een proefberekening te laten maken.

Een proefberekening bij investeren met hoog rendement

verhuurrendement investeren

Verhuurrendement streeft ernaar een zo hoog mogelijk rendement te halen. Een berekening kan gedaan worden op basis van:
• De aankoopsom;
• De jaarhuur (en de jaarlijkse stijging daarvan);
• De VvE-kosten;
• en de onderhoudskosten.
Natuurlijk spelen ook zaken als de inleg van eigen geld een grote rol. Hoe minder rente u hoeft te betalen over de hypotheek, hoe hoger het rendement. Soms kan het rendement oplopen tot 8% en hoger! Waar u het best in kunt gaan investeren kunt u ontdekken door advies te vragen aan een lokale makelaar van Verhuurrendement. Zo weet u precies in welke wijk u het best kunt kijken en op welke doelgroep u zich zou kunnen richten. Denk bijvoorbeeld aan een studentenhuis: naar kamers is veel vraag en het rendement is over het algemeen hoog.

Ook investeren met hoog rendement? Laat Verhuurrendement een proefberekening maken en ontdek uw kansen!