Icon

Investeren Vastgoed

Investeren vastgoed: met de adviezen van een makelaar geniet u binnen no time van een goede belegging. Hoe u dat doet? Verhuurrendement helpt u verder.

Investeren vastgoed: appartement, woning of winkelpand? Door de lage prijzen is het erg aantrekkelijk om te investeren vastgoed. U bent relatief weinig geld kwijt aan de aankoopsom, waardoor u de hypotheek sneller kunt aflossen. De verhuuropbrengsten blijven wel stijgen, waardoor het rendement per jaar hoger wordt. Zeker bij studentenhuizen in universiteitssteden of appartementen in Nederlandse plaatsen hoeft u niet lang te wachten op huurders, waardoor u de zekerheid heeft dat de huur voor inkomsten gaat zorgen. Over het algemeen hebben bedrijfs- en winkelpanden het hoogste rendement. Een woning is echter veel minder risicovol. Of u kiest voor een studentenpand of een appartement ligt aan de stad en de buurt waarin u wilt gaan investeren vastgoed.

Investeren vastgoed: dit kan Verhuurrendement voor u betekenen Een lokale makelaar kan u helpen zoeken naar een geschikte woning. Hij of zij kent immers de plaats, de lokale markt en de omgeving en kan u een goed verhuuradvies geven. Zijn er in deze plaats veel studenten op zoek naar een woning of kunt u zich beter richten op starters? Verhuurrendement kan ook het beheer van de woning verzorgen. Om u een idee te geven van de opbrengsten van investeren in vastgoed maakt Verhuurrendement een proefberekening. Daarin worden het percentage eigen geld, de aankoopsom, de jaarhuur, de VvE-kosten en de onderhoudskosten meegenomen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de eenmalige kosten van de belegger, de jaarlijkse uitgaven van u als belegger en natuurlijk de jaarlijkse inkomsten.

Wilt u ook een verstandige belegging doen en genieten van een jaarlijks stijgend rendement? Neem voor advies van een lokale makelaar contact op met Verhuurrendement en start met investeren vastgoed!

Was deze informatie nuttig?