Icon

Onroerend Goed Belegging

Een onroerend goed belegging is iets waarvan u zelden spijt zult krijgen en waarvan u als kleine of middelgrote belegger vooral de vruchten zult plukken. De juiste informatie en betrouwbaar advies vindt u bij Verhuurrendement.

Waarom een onroerend goed belegging doen?

Natuurlijk kunt u geld ook gewoon op de bank laten staan. Maar het doen van een belegging kan u een zeer vaste inkomstenbron opleveren. Op dit moment zijn de huizenprijzen laag, maar stijgen ze wel weer. Daarom is dit hét moment om te kopen. Tegelijkertijd zijn er veel mensen op zoek naar een huurwoning. Er zijn bijvoorbeeld 10.000 extra studentenkamers nodig en er zijn veel starters die willen huren, omdat ze (nog) geen hypotheek kunnen krijgen. Koopt u een appartement aan of een woning die u per kamer (als studentenhuis) gaat verhuren, dan weet u dat het verhuren relatief gemakkelijk zal gaan. Vervolgens zullen uw kosten elk jaar dalen, terwijl uw inkomsten stijgen. Het resultaat is een jaarlijks stijgend rendement! Het hoogste rendement behaalt u door een winkel- of bedrijfspand te verhuren, maar ook op woninggebied is er genoeg te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan een studentenhuis: de ervaring leert dat het rendement hiervan erg hoog ligt en wel kan oplopen tot 9%.

Onroerend goed belegging met Verhuurrendement

verhuurrendement contract

Verhuurrendement kan u begeleiden in het doen van een onroerend goed belegging.
• Een lokale makelaar kan u helpen zoeken naar een geschikte woning. In welke buurt wilt u zoeken? De makelaar kent de plaats, de omgeving en de lokale markt.
• U kunt verhuuradvies krijgen: wat zijn de mogelijkheden van dit pand? Welke huurprijs is geschikt? Op welke doelgroep moet u zich richten?
• Verhuurrendement kan ook het beheer voor u verzorgen, waardoor uw onroerend goed belegging slechts een solide investering is.

Wilt u ook overgaan tot een onroerend goed belegging? Verhuurrendement kan u adviseren en begeleiden, zodat ook u profiteert van een hoog rendement!