Icon

Rendement Onroerend Goed

Rendement onroerend goed dat elk jaar stijgt – klinkt dat u als muziek in de oren? Een slimme belegging kan zomaar dat effect hebben. Met het advies en de begeleiding van Verhuurrendement koopt u een pand waar u iets aan heeft.

Rendement onroerend goed en een stijgende lijn – hoe?

De prijzen van woningen op de huizenmarkt liggen op dit moment laag. Maar er zit wel een stijging in, waardoor dit het moment is om te kopen. Ondertussen zijn er veel woningzoekenden op zoek naar een huurwoning, waardoor het verhuren van een aangekocht huis juist nu een slimme keuze is. U heeft eenmalig te maken met een aantal uitgaven:
• De koopprijs (de aankoopsom);
• De overdrachtsbelasting;
• De kadasterkosten;
• De notariskosten;
• De kosten voor het beheer via 123Wonen;
• De kosten voor de hypotheekakte.
Jaarlijks betaalt u aan de aflossing van de hypotheek, de rente, de VvE-kosten, de ozb (onroerende zaak belasting) en het beheer door 123Wonen. Hoe hoog uw rente is, is natuurlijk afhankelijk van het percentage eigen geld dat u in kunt leggen. Om precies te weten hoe uw situatie eruit ziet, maakt Verhuurrendement een proefberekening.

Rendement onroerend goed, een veilige belegging doen

verhuurrendement veilig

Natuurlijk zijn de jaarlijkse inkomsten voor u het meest interessant. Die inkomsten bestaan uit de huurprijs en de jaarlijkse huurverhoging. De huurprijs stijgt elk jaar, maar de rente over de hypotheek daalt juist. De kosten voor u als eigenaar dalen, terwijl de netto opbrengst stijgt. In een aantal jaar kan die stijging oplopen tot wel 7%! U kunt van Verhuurrendement een verhuuradvies krijgen, door een lokale makelaar u te laten adviseren over de woning, de buurt, de plaats en de huurders. Maar we kunnen ook het volledige beheer voor u verzorgen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Verhuurrendement! We helpen u graag bij het doen van een slimme belegging.