Icon

Rendement Verhuur Woning

Wilt u gaan investeren in vastgoed en het rendement verhuur woning berekenen? Natuurlijk wilt u van te voren weten hoe u financiën ervoor gaan staan. Verhuurrendement kan u hierbij helpen.

Rendement verhuur woning berekenen

verhuurrendement huizen

Door een proefberekening te maken, kunnen we de kosten voor u op een rijtje zetten en een berekening maken van de te verwachten stijgende opbrengst. De kans op stijging is er, omdat uw kosten (de rente over de hypotheek bijvoorbeeld) elk jaar zullen dalen, terwijl de opbrengsten (de huur) door huurverhoging elk jaar stijgen. Bovendien kunt u het huis in de toekomst waarschijnlijk voor een hoger bedrag verkopen, omdat de huizenprijzen nu nog laag zijn maar weer zullen stijgen. Een veilige keuze dus, beleggen! Verhuurrendement kan voor u verschillende dingen betekenen.
• Met behulp van een lokale makelaar kunnen we u verhuuradvies geven. Dat betekent dat we kijken naar een geschikte plaats en wijk om in te gaan investeren en bekijken wat de mogelijkheden van een bepaalde woning zijn;
• We kunnen u assisteren bij het kopen en verhuren van de woning (en alle juridische zaken daaromheen);
• Eventueel kunnen we het beheer van de woning op ons nemen. Op die manier vormt de woning voor u als klant alleen bezit en een stabiele belegging en neemt de verhuurspecialist het praktische werk van u over.

Rendement verhuur woning: de kosten en opbrengsten

De inkomsten van uw woning bestaan uit de huurprijs en de jaarlijkse huurverhoging. U dient natuurlijk rekening te houden met uitgaven, zowel jaarlijkse als eenmalige. Dat zijn bijvoorbeeld de koopprijs, de overdrachtsbelasting, de kadasterkosten, de onroerende zaak belasting, de aflossing van de hypotheek en de rente daarvan. Het rendement verhuur woning bestaat uit uw steeds hoger wordende inkomsten.

Ook uw rendement verhuur woning berekenen met behulp van de ervaringen van Verhuurrendement? Neem contact met ons op!