Icon

Tweede Huis Kopen en Verhuren

Een tweede huis kopen en verhuren is al een hele tijd een zeer rendabele keuze om te maken. U kunt nu samen met Verhuurrendement de hoogste opbrengsten uit uw belegging halen.

Tweede huis kopen en verhuren: informatie

verhuurrendement tweedehuis

Het verhuren van recreatiewoningen is al jarenlang erg populair. Het verhuren van een dergelijke woning biedt de eigenaar ervan veel zekerheid: de huizen staan er over een aantal jaar nog en er is zekerheid van inkomsten. Nu is ook het vast verhuren van een woning erg rendabel. Bovendien profiteert u van het voordeel dat studentenhuizen en appartementen per jaar verhuurd worden, in plaats van per week zoals recreatiewoningen. De huizenmarkt zit ook mee: omdat de huizenprijzen nog laag liggen, doet u nu een goede koop voor een relatief laag bedrag. De huizenprijzen zullen in de toekomst weer stijgen, waardoor u het huis later met winst kunt verkopen. In de tussentijd een tweede huis kopen en verhuren? Dat brengt u elk jaar meer geld op!

Tweede huis kopen en verhuren met behulp van Verhuurrendement

Verhuurrendement kan u helpen en begeleiden. Wilt u een tweede huis kopen en verhuren? Dan kunnen wij u adviseren en u werk uit handen nemen.
• Verhuurrendement kan u een verhuuradvies geven. Zo is het verhuren van een huis als studentenhuis erg rendabel, maar de stad moet daarvoor wel geschikt zijn. Een lokale makelaar adviseert u daarover: hij of zij kent de lokale markt immers erg goed en weet precies welke buurten slim zijn om in te investeren;
• Verhuurrendement kan ook het volledige beheer doen. Daardoor is het bezit en de verhuur voor u als klant vooral een solide belegging en geniet u elk jaar van het stijgende rendement.

Ook een tweede huis kopen en verhuren? Voor slechts1% van de aankoopprijs van de investering zet Verhuurrendement alle zeilen bij en helpen we u bij het doen van een verstandige belegging!

Speciaal voor onze beleggers: 25 procent korting op de courtage bij een bij ons aangesloten makelaar én technisch en financieel beheer voor €35 per maand ex BTW in plaats van €45 ex BTW!