Icon

Vastgoed als Belegging

Vastgoed als belegging heeft zichzelf al vaker bewezen. Gaat u nu beleggen in een woning en verhuurt u die als appartement of als studentenkamers, dan profiteert u van verschillende financiële voordelen.

Vastgoed als belegging: de voordelen op een rij De voordelen bij het verhuren van recreatiewoningen zijn voor particulieren heel divers. U heeft zekerheid (de huizen worden niet binnenkort gesloopt; ze staan er nog wel een aantal jaar), u heeft zekerheid van inkomsten en u profiteert van een teruggave van de betaalde btw. Bij het verhuren van vastgoed als belegging heeft u het grote voordeel dat u een appartement, woning of studentenkamer per jaar in plaats van per week kunt verhuren. Bovendien zijn de huizenprijzen stijgende, waardoor u het huis in de toekomst waarschijnlijk met winst kunt verkopen. Hoeveel rendement u per jaar uit uw woning (vastgoed als belegging) haalt, kunnen wij voor u berekenen in een proefberekening.

Verhuurrendement en vastgoed als belegging Verhuurrendement kan verschillende dingen voor u betekenen bij het doen van een investering in onroerend goed.
• Door gebruik te maken van lokale makelaars kunnen we u adviseren over de lokale markt en de beste plek of buurt om een huis aan te kopen;
• Ook kunnen we u verhuuradvies geven. Welke huurders zijn geschikt voor deze woning? Met kennis van de huurdersmarkt weten we welke huurders u kunt aantrekken;
• Om een indruk te geven van uw toekomstige financiële situatie kunnen we een proefberekening voor u maken.
Deze proefberekening wordt gemaakt op basis van het percentage eigen geld dat u in kunt leggen. De hoogte van de hypotheek en de rente is daarvan afhankelijk. Vervolgens kunnen we door het verloop van de huur per jaar voorspellen hoe hoog uw rendement over een aantal jaar zou kunnen zijn.

Wilt u meer informatie over vastgoed als belegging (een appartement, studentenhuis of woning)? Verhuurrendement kan u informeren en begeleiden voor 1% van de aanschafprijs van de investering.

Speciaal pakket voor beleggers: 25% korting op de verhuurcourtage bij een bij ons aangesloten makelaar en beheer voor €35 per maand ex BTW (technisch en financieel) in plaats van €45 ex BTW!