Icon

Vastgoed Beleggen

De prijzen op de huizenmarkt liggen laag en er zijn veel huurders op zoek naar een woning: vastgoed beleggen kan ook voor u zijn vruchten afwerpen. Vraag advies aan Verhuurrendement en start met beleggen in vastgoed!

Vastgoed beleggen? Verhuurrendement kan u adviseren Verhuurrendement kan u door een netwerk van lokale makelaars goed adviseren als u wilt gaan vastgoed beleggen. We kunnen u helpen zoeken naar een geschikte woning. De lokale makelaar kent natuurlijk de stad of het dorp en de omgeving en weet waar er veel vraag naar huurwoningen is. Ook kunnen we u adviseren bij de aankoop en de verhuur. Wat is de staat, wat zijn de mogelijkheden van de woning en wat is de waarde van het huis? Desgewenst kunnen we het volledige beheer van u overnemen. Op die manier heeft u geen praktische zorgen aan uw huis, maar profiteert u wel van betrouwbaar vastgoed beleggen. Door een proefberekening te maken kunnen we u een idee geven van uw kosten en inkomsten. De kosten bestaan uit het betalen van ozb, de rente, de aflossing en nog een aantal vaste kostenposten. De inkomsten zullen per jaar stijgen, terwijl uw uitgaven dalen. Dat betekent dat het rendement zal stijgen.

Waarom nu vastgoed beleggen? Vastgoed beleggen is in deze tijd een slimme en doordachte keuze. Dat is zo om verschillende redenen:
• Verhuurt u een studentenhuis, een appartement of een woning, dan kunt u per jaar verhuren. Anders dan bij recreatiewoningen bent u dan verzekerd van inkomsten;
• Er is op dit moment veel vraag naar huurwoningen, omdat er weinig kopers op de markt zijn;
• De huizenprijzen zijn op dit moment heel gunstig; aankopen is dus voordelig. Omdat de huizenprijzen wel weer gaan stijgen, betekent dat voor u op termijn meer rendement.

Geïnteresseerd geraakt in vastgoed beleggen? Door expertise en kennis in te zetten kan Verhuurrendement u goed adviseren!