Icon

Vastgoed Beleggingen

Een slimme zet, overgaan tot vastgoed beleggingen. Bent u ook zo benieuwd op welke manieren u dit kunt aanpakken?

Vastgoed beleggingen: zo kunt u dat doen De prijzen op de woningmarkt liggen laag, maar huurwoningen zijn erg in trek. Dat maakt dit hét moment om vastgoed aan te kopen. Vastgoed beleggingen doet u niet zomaar, maar met een weloverwogen plan. U kunt bijvoorbeeld nadenken over de vorm van vastgoed waarin u wilt investeren. Gaat u bijvoorbeeld voor een winkel- of bedrijfspand? Dan kunt u rekenen op een hoog rendement, maar u dient ook rekening te houden met meer risico. Onder de woningen is vooral het verhuren van een huis als studentenhuis (dus verhuren per kamer) erg rendabel. Bovendien zijn er de komende jaren ruim 10.000 extra kamers nodig! Wilt u vastgoed beleggingen doen in een stad waarin geen universiteit is? Dan is een appartement ook heel geschikt. Hieruit haalt u doorgaans al een hoog rendement.

Vastgoed beleggingen met behulp van Verhuurrendement Verhuurrendement heeft als doel het geven van een verhuuradvies. Wij kunnen u, in samenwerking met lokale makelaars, adviseren over de mogelijkheden van een woning en de plaats en de wijk waarin u wilt gaan investeren. We helpen u zoeken naar een geschikte woning, geven u verhuuradvies (en desgewenst aankoopadvies), kunnen u assisteren bij het kopen en verhuren van de woning en beheren desgewenst de verhuurde woning. Zo hoeft u helemaal geen werk te hebben van uw vastgoed beleggingen! Benieuwd wat dat allemaal kost en gaat opleveren? We maken graag een proefberekening voor u. Voor maar 1% van de aanschafprijs van uw investering gaan wij voor u aan de slag!

Speciaal voor onze beleggers: financieel en technisch beheer voor €35 (excl. BTW) per maand in plaats van €45 (excl. BTW) en 25% korting op de verhuurcourtage via een bij ons aangesloten makelaar!

Bent u geïnteresseerd geraakt in vastgoed beleggingen en wilt u het rendement van de door u aangekochte woning ook snel zien stijgen? Beleg dan slim met behulp van het advies van Verhuurrendement!