Icon

Vastgoed Rendement

Vastgoed rendement: daar bent u als belegger die geïnteresseerd is in investeren in vastgoed vast benieuwd naar. Door nu te investeren is de kans op een sterk stijgend rendement hoog.

Vastgoed rendement: een proefberekening Verhuurrendement kan u niet alleen helpen bij het zoeken naar een geschikte woning en het verhuren ervan; we kunnen ook een proefberekening voor u maken. Door deze berekening krijgt u een beter zicht op de te verwachten inkomsten en uitgaven wanneer u besluit om vastgoed te kopen en te verhuren. De proefberekening die Verhuurrendement maakt is ook afhankelijk van het percentage eigen geld. Het vastgoed rendement ziet er in een berekening als volgt uit.
• U heeft te maken met eenmalige kosten. Dat is de koopprijs, maar ook de notariskosten, de overdrachtsbelasting, de hypotheekakte, de verhuurkosten voor 123Wonen en de kadasterkosten.
• Dan betaalt u jaarlijks aan de aflossing van de hypotheek, de VvE-kosten, de rente over de hypotheek, de ozb (onroerende zaak belasting) en eventueel de verhuur door 123Wonen.
• Uw inkomsten bestaan uit de huurprijs en de jaarlijkse huurverhoging.
De berekening laat zien dat de huurprijs elk jaar stijgt, door de jaarlijkse toegestane huurverhoging. De rente over uw hypotheek daalt elk jaar; u lost immers steeds meer af. De VvE-kosten, ozb en de kosten van het beheer blijven ongeveer gelijk. De kosten voor de eigenaar dalen dus, terwijl de netto opbrengst stijgt; tot 7% binnen enkele jaren!

Vastgoed rendement uit belegging Beleggen in onroerend goed is juist nu een verstandige keuze. De aankoopprijs ligt voor u laag, terwijl u de woning in de toekomst waarschijnlijk voor een hoger bedrag zult kunnen verkopen. Huurwoningen zijn erg in trek, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor te weinig inkomsten. Door handige keuzes te maken kunt u het rendement flink verhogen.

Vastgoed rendement verhogen? Vraag advies aan een van de makelaars van Verhuurrendement, die u door ervaring en expertise verder kunnen helpen.