Icon

Veilig Beleggen

Veilig beleggen, hoe doet u dat? Investeren met zo min mogelijk risico en een zo hoog mogelijk rendement. De begeleiding en het advies van Verhuurrendement maakt het mogelijk.

Veilig beleggen doet u zo Beleggen in recreatiewoningen is al jarenlang populair. Het voordeel bij dergelijke woningen is dat de woningen er over een aantal jaar nog zullen staan en dat u gebruik kunt maken van btw-teruggave. Maar het verhuren van een appartement of studentenhuis is nu ook heel aantrekkelijk. U verhuurt per jaar (in plaats van per week) en behaalt een hoog rendement. De huizenprijzen stijgen terwijl uw aankoopprijs laag is, terwijl de inkomsten elk jaar hoger worden en uw uitgaven elk jaar dalen. Het rendement stijgt dus elk jaar, waardoor veilig beleggen mogelijk wordt. Het rendement dat u uit een winkel- of bedrijfspand haalt ligt wellicht hoger, maar het risico is ook groter. Aan het verhuren van woningen (appartementen of kamers) kleven de minste risico’s, waardoor dit zeker tot veilig beleggen behoort.

Veilig beleggen met Verhuurrendement Verhuurrendement weet precies hoe de markt in elkaar steekt. Door gebruik te maken van lokale makelaars krijgt u altijd het beste advies. In welke wijk kunt u het best beleggen en welke huurders zijn geschikt voor de woning die u heeft aangekocht? We kunnen u ondersteunen bij verschillende fases van veilig beleggen.
• We helpen u zoeken naar een geschikte woning. Dat kan een studentenhuis zijn (in een universiteitsstad) maar ook een appartement is heel geschikt;
• We geven u een verhuuradvies: wat zijn de mogelijkheden van de woning en hoe pakt u dat aan;
• We kunnen u een aankoopadvies geven (hoe krijgt u het hoogste rendement? Het percentage eigen geld is daarbij bijvoorbeeld van belang);
• Desgewenst verzorgen we het beheer van de woning ook voor u. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw belegging!

Ook veilig beleggen? Schakel de hulp van Verhuurrendement in. Voor maar 1% van de aanschafprijs van uw belegging gaan we direct voor u aan de slag!

Speciaal voor onze beleggers: 25% korting op de verhuurcourtage bij een bij ons aangesloten makelaar en financieel en technisch beheer voor €35 per maand (ex BTW) ipv €45 (ex BTW)!